‘Om een meester te zijn in wat je wilt bereiken, moet je helemaal één zijn met wat je doet.’

Eckhart Tolle

Even voorstellen

Passie voor topsport

Vanuit passie voor topsport, is Move2BeYou ontstaan. Het sterker maken van (top)sporters, zowel kinderen als volwassenen, door hen bewust te laten voelen hoe het lichaam en emoties werken en vooral ook samen werken, maakt deze manier van topsport begeleiding dynamisch en uitdagend.

Move2BeYou heeft een zeer brede expertise vanuit de topsport – als sporter en 20+ jaar ervaring als trainer- vanuit gedrags- en mentale coaching en vanuit de houdings- en bewegingstherapie. Al deze kennis en expertise wordt middels een combinatie van fysieke oefeningen en mentale coaching ingezet en maakt Move2BeYou uniek en effectief.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Ervaringen met Move2BeYou

Alyssa Borregana 

Handbalster VOC Amsterdam en Oranje U17

“Ik zit sinds januari 2023 bij marije. In die tijd heb ik zo’n 6/8 trainingen gehad en nog een paar tussen afspraken voor als ik dat nodig had. Ik heb veel aan de trainingen gehad. Voor mij persoonlijk heb ik geleerd hoe ik beter met kritiek om kan gaan en invloeden van buitenaf. Vooral met het laatste had ik veel moeite bijv. partijdige scheidsrechter, vervelende tegenstander etc. Hierdoor werd mijn spel erg beïnvloed waardoor ik slechter ging spelen. Nu weet ik hoe ik daar beter mee om kan gaan en daardoor ben ik daar beter door gaan spelen.

Ik wilde graag een mental coach nadat ik uit de oranje selectie was gezet, omdat ik niet goed genoeg was en ook mentaal niet sterk genoeg. Toen kwam ik bij marije en heb ik veel vooruitgang geboekt mentaal en nu 5/6 maanden later hebben ze me terug gevraagd én ik heb ook een aanbod gekregen van een buitenlandse club. Dat heb ik echt wel aan de trainingen te danken!”

Chiara Pinna

Bronze medaille winnares allround

NK junior 2022

Foto Mieke Bakker

van Pics by Annemieke

“Hallo, ik ben Chiara, 15 jaar. Ik ben bij Marije langs geweest, omdat ik last had van veel spanning richting een wedstrijd. Ik merkte dat ik niet de voorbereiding had die ik hoopte en dit veroorzaakte veel frustratie en stress. Marije heeft mij geholpen om de oorzaak van mijn stress te vinden en hoe ik hiermee kan omgaan. Bij mij is blijven hangen dat ik gebeurtenissen moet herkennen, verwerken en accepteren. Naast dit moet ik ook gewoon blijven adem halen en onthouden dat het oké is om me te voelen zoals ik me voel. Ik ben heel blij dat ik bij Marije langs ben geweest, want ik merkte veel rust na de trainingen en ook in de wedstrijd zelf.”

Jacky Reus

keepster eredivisie zaalvoetbal.

FC Marlène en Nederlands vrouwenteam

“Marije heeft ons (FC Marlene vrouwen 1) een groepstraining gegeven vlakvoor de KNVB bekerfinale in april 2023, waarbij wij als 1 team 1 taak wilde volbrengen. Vorig seizoen werden wij 2e in de strijd om de KNVB Beker en in de strijd om de landstitel. Om vol vertrouwen en teamgevoel dit jaar wel twee keer met die 1e prijs in handen te willen staan heeft Marije ons geholpen ons inzicht te geven in wat wij hiervoor nodig hebben, wat kan ons tegenhouden en hoe komen wij daar met ze alle uit? En niet vergeten om met elkaar heel veel plezier te beleven en trots te zijn op wat je hebt neergezet. Wat ik en denk ik ook wij hier vooral uit gehaald hebben is te kijken naar het positieve, wij MOGEN de finales voetballen, wij MOETEN niets. Hoe wij het vertaalden met het team: WE MOGEN WEER!  Dit seizoen hebben wij de KNVB Beker en de Landstitel binnengesleept!”

Terrenc Griemink

Korfballer Team NL

foto: Marco Spelten

“Tijdens de meerdere persoonlijke sessies zochten we bepaalde frustraties op en momenten die je in een wedstrijd kan tegen komen. Hoe ga je hiermee om en waar heb je invloed op is op dat moment belangrijk. Door de sessies heb ik geleerd om te kijken naar wat in het moment nodig is en waar ik mij aan vast kan houden. Bezig houden met de kwaliteiten die ik zelf bezit en het team om op moeilijke momenten weer terug te komen in een wedstrijd.

We zijn nu een jaar gestart en ik merk bij mezelf en ook mijn teamgenoten dat er progressie zit in het mentale stuk in wedstrijden. Gelukkig gaan we volgend seizoen hiermee door om de stijgende lijn vast te houden en door te ontwikkelen.”

Jasper Somsen

Trainer NAC Breda U16 (tot juni 2022)

Trainer FC Utrecht U16 (vanaf seizoen 2022 -2023)

“Ik vind het heel belangrijk om regelmatig als trainer te spiegelen wat je doet en welk effect dat heeft op de ander.
Jouw trainingen geven op een heldere, en heel leuke, manier inzicht in je natuurlijke reactie als trainer. Je word er in de trainingen steeds weer mee geconfronteerd en je moet je wel aanpassen om je doel te bereiken. Precies zoals je als coach dagelijks te werk moet gaan om de ontwikkeling van spelers zo goed mogelijk te beïnvloeden. Je kunt pas anderen coachen als je weet hoe jezelf reageert en hoe je dat kunt aanpassen om doelgerichter te werken.”

Lindsy Krop

Korfbalster Groen Geel  (Wormer)

Korfbal League

“Marije heeft mij met behulp van haar trainingen enorm laten inzien wat voor persoon ik binnen en buiten het veld wil zijn. De trainingen waren emotioneel en inspirerend. Ze leerde mij om niet bang te zijn om fouten te maken en dat emoties tonen oké is en hoe ik hier dan het beste mee kan omgaan. Marije heeft een warm karakter waardoor het makkelijker is om jezelf open te kunnen stellen zonder dat je je bevooroordeeld voelt. Ik ben haar enorm dankbaar met alles wat ze mij geleerd!”

Zane Gardiner

Bondscoach rugby Nederland (dames en heren)

“I enjoyed the training session. It was challenging and confronting at times but also rewarding. It reinforced some of what I know about myself but also brought out a few habits that I hadn’t realized were a part of my behaviour. If you are looking for an immersive learning experience where you are active both physically and mentally I would recommend Move2BeYou”

Ron Zwerver

Oud volleybal international | Olympisch goud Atlanta 1996

“Mijn ervaring op de training vertelde me duidelijk het verschil dat bestaat uit fysieke inspanning en mentale spanning. Je kan eenvoudig de verschillende stappen en feedback geven op mijn gedrag. Een sporter of coach zou moeten ervaren hoe anders ieder individu omgaat met doelen en verwachtingen. En vooral coachend dat bewuste gedrag gaan vertonen die er voor hun toe doen.”

Bob Willems

Bob Willems
coach leren en presteren
PSV NV 

“In de PSV academy heeft Marije een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van enkele spelers. Haar oefeningen hebben diepgang en zijn tegelijk praktisch, waardoor ze voor spelers meteen te vertalen zijn naar gedrag op en buiten het veld. De spelers waarmee zij werkte werden zich heel bewust van hun (primaire) reacties en hoe zij in interactie met anderen acteren.  Ik heb Marije leren kennen als een bevlogen professional die heel goed levelt met spelers en hen vanuit een oprechte intentie en groot inlevingsvermogen echt verder helpt. Vanuit haar ervaringsgerichte manier van werken heeft Marije snel effect met haar aanpak.”

Robbert Kemperman

Nederlands hockey International

(OS 2012, 2016, 2021)

“Bedankt! Het was leuk. Wat mij het meest is bijgebleven van de training is het bewuster beoordelen van confrontaties die je tegenkomt in je leven. en die vervolgens te accepteren.”

Melle van ’t Wout

Nederlands shorttrack International |

speedskater

“Ik vond t erg goed en gebruik het nog steeds! Gisteren nog gedaan tijdens de training en helpt al zo veel!”

Darren Webster

Former Head Coach | CIRQUE Du Soleil’s Touring Show TOTEM | Current Canadian WAG National Team Staff

“I have personally known, worked with and admired Marije as an elite athlete and coach for over 20 years. Her character and professionalism is irreproachable. The dedication and talent for athletic coaching, delivery and practical correction is unsurpassed. Any athlete will definitely benefit from Marije’s input, expertise and unique insight into their performance improvements and gain the edge that they desire.”

Wietske de Ruiter

Duale Carriere coach voor (Jong) Oranje heren en dames | oud hockey international

“Ik vond met name heel prettig. En daarmee bedoel ik dat ik jou heel kundig en rustig en dat komt denk ik omdat je oordeel loos handelt en dat is top.”

Joep Breimer

Trainer jeugd opleiding PSV
“Allereerst voelde ik mezelf heel erg op mijn gemak. Marije praat makkelijk, goed en kan erg goed luisteren. Geweldige meerwaarde: dagelijks terugdenken aan de training. Hoe sta ik op? Hoe wil ik me voelen tot het einde van de dag? Wat zijn mijn belangrijkste doelen vandaag?”

Elisa Dul

Nederlands langebaan schaatster |

Nederlands kampioen marathon inline-skaten 2021

“Als topsporter brengt het mij dat ik door alles meer mijn doel voor ogen heb en weet wat ik daar voor nodig heb en dit ook durf uit te spreken. Dingen die daarbij in de weg staan durf ik ‘nee’ tegen te zeggen.”

Jordany Martinus

Nederlands zaalvoetbal International
“Als topsporter en als mens zette de training me weer in de juiste richting waar ik naartoe wil streven. Ze zei dingen wat eigenlijk heel simpel en logisch is, maar tijdens de sessie sta je er langer bij stil. Dat gevoel dat je lekker in je vel zit was weer helemaal terug op dat moment.”

Naomi Seine

Kunst schaatster

“Ik vond de trainingen heel erg leuk. Ik heb er veel van geleerd. Ik kan nu beter aangeven wat ik nodig heb en praten over mijn gevoel. Dat vind ik fijn.”

Hakim Salem

Bondscoach van de Nederlandse Basketbal 5-5 en 3×3 vrouwen

“Ik ben heilig overtuigd van het feit dat ik een betere coach ga worden als ik mezelf (kernwaarden) steeds begrijp. Via deze training heb ik meer inzichten gekregen in mijn eigen gedrag.”

Zoë Schulmeister

1e divisie turnster | bronze medaille winnares

Bondskampioenschappen 2018

“Marije is iemand waar je alles tegen kunt zeggen en er altijd voor je is. Als een coach de beste tips geeft of als het gewoon over jezelf gaat en over je gevoelens. Zit je niet lekker in je vel, zij is er voor je en bedenkt een oplossing en helpt je. Gaat een element niet goed, geeft zij de de gouden tip en lukt het
Ze helpt je als de beste!”

Wil jij weten wat we voor jou kunnen doen?

Vraag een proeftraining aan

klik hier

Ervaar het zelf!

Nog geen idee waarom je net niet dat nieuwe resultaat behaald? Move2BeYou bekijkt samen met jou hoe je tot een hoger niveau komt.

Bedankt voor je interesse. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.
Er ging iets mis. Probeer het nog een keer.